flytte ham videre til sommer


Real Madrid Trøje, Danmark Landsholdstrøje

.

billige fodboldtrøjer

flytte ham videre til sommerManchester City er klar til at 

Real Madrid Trøje, Danmark Landsholdstrøje

 hvis kane skal forlade, har billiga fotbollströjor online kommer tæt på aguero


Spurs -stjernen Kane har ikke lagt skjul på sit ønske om at vinde trofæer og er blevet tippet til at forlade for at forbedre sine chancer for at gøre det.

Hvis Kane skal forlade, har Spurs brug for en ny angriber, hvis de skal konkurrere igen i næste sæson.

Real Madrid Trøje Express Sport har kigget på tre muligheder, Tottenham kan målrette, hvis de ender med at miste Kane.

Manchester City er klar til at gå efter Erling Haaland til sommer, og har Romelu Lukaku og Kane blandt deres alternative mål.

billige fotballdrakter Det ser ud til, at Pep Guardiola har ringe eller ingen tillid til Gabriel Jesus, og kan flytte ham videre til sommer.


danmark landsholdstrøje Den 24-årige har stadig to år til at køre på sin kontrakt i Etihad, og har imponerende 81 mål i 190 kampe for klubben.

Jalkapallo Pelipaita Han har erfaring i Premier League og er ung nok til at have en langsigtet fremtid i Spurs, hvis han besluttede at flytte.

Paris Saint-Germains exit fra Champions League kan føre til et holds eftersyn til sommer, og en ny angriber kan være en af ​​deres topprioriteter.

Mauro Icardi er tilsyneladende desperat efter at forlade Parc des Princes, og hans præstation mod Manchester City vil ikke have PSG-chefer til at vende om.

Hvis Icardi får lov til at forlade, er han muligvis rimelig tilgængelig for Spurs, der kunne bruge ham som omdrejningspunkt i deres angreb med tre ben.

Selvom Jesu fremtid i Etihad er usikker, er Sergio Aguero klar - han forlader i slutningen af ​​sæsonen.

Argentineren har allerede bevist sig selv som en af ​​de bedste angribere i Premier League-historien, og den 32-årige har stadig meget at give.

Han vil tilsyneladende blive i Premier League, og hvis Spurs er på jagt efter en ny angriber, vil der være få muligheder, der kommer tæt på Aguero.


fodboldtrøjer