Bayern Munchen Tröja


Arsenal Tröja, Bayern Munchen Tröja
Arsenal Tröja, Bayern Munchen Tröja

.

billiga fotbollströjor
medan lagmedlemmar har hyllat honom


Ole Gunnar Solskjaer efter hans avskedande


Arsenal Tröja, Bayern Munchen Tröjaunited drog äntligen mest sålda fotbollströjor själen" till old trafford

Cristiano Ronaldo anslöt sig till skörden av Manchester United-stjärnor och hyllade Ole Gunnar Solskjaer efter hans avskedande - och kallade honom "en enastående människa".
United drog äntligen avtryckaren på norrmannen på söndagsmorgonen i kölvattnet av klubbens förödmjukande 4-1-förlust mot lågmälda Watford, där klubben nu letar efter en tillfällig manager för att leda dem fram till slutet av säsongen.
Solskjaer hade mött växande uppmaningar från fans att lämna sin post under en kamp av kamp - med Red Devils nu 12 poäng från Chelsea i toppen av tabellen trots att de stänkte på tre stora värvningar, inklusive den högprofilerade Ronaldo.
arsenal tröja Den belägrade tränaren har dock hyllats av en handfull förståsigpåare, inklusive Gary Neville, för att ha återställt en viss stolthet till United efter år av osäkerhet, medan lagmedlemmar har hyllat honom för hans arbete i klubben.
Ronaldo bidrog till den uppvisningen av stöd och publicerade en hyllning till Solskjaer på sociala medier efter att han hade avskedat och hyllat sin karaktär.
37-åringen spelade framme med Solskjaer när han kom till klubben 2004 innan han spelade under honom som tränare när han kom tillbaka från Juventus i somras.
bayern munchen tröja Det var stor spänning när Solskjaer värvade Ronaldo för att säkra en sagolika återkomst, men medan det portugisiska ess har gjort en handfull mål för att få dem ur problem, orsakade hans närvaro problem för hans chef.
Ronaldo har stormat ner i tunneln vid ett antal tillfällen, med känslan av att Solskjaer saknade auktoritet att kontrollera sin dominerande aura.
Goedkope PSG shirt Han kritiserades för att ha undergrävt sin tränare för lynniga upptåg - särskilt efter att ha blivit utnämnd på bänken i 1-1 oavgjort mot Everton.
Solskjaer fick också meddelanden från sin skeppare Harry Maguire, som tackade honom för att han värvade honom från Leicester City och gav honom armbindeln.
Neville - en annan tidigare lagkamrat till Solskjaer - var enormt kritisk mot klubben för deras hantering av tränaren och beslutsfattande, men ansåg att den tidigare Cardiff- och Molde-chefen hade lyckats "återställa själen" till Old Trafford.

liverpool tröja

Maillot LOSC Lilley

163 Views